Batman Gece Görünümü Batman Batman - HasanKeyf
Dr.İhsan BODAKÇİ
Batman İl Sağlık Müdürü
İL-SAP MASABAŞI TATBİKATI - 22.12.2016

Afet ve olağandışı durumlar hayatı kesintiye uğratan önemli olgulardır. Çok yönlü etkileri olan bu durum en başta insan sağlığını etkilemektedir.

İl Sağlık Müdürlüğü olarak afet ve olağandışı durumların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı il sağlık afet planı, hastane afet planları ve Türkiye afet müdahale planı yerel düzey sağlık hizmet grubu oluşturulmuştur.

Afete hazırlık sürecimiz “masa başı” ve “saha tatbikatlarıyla” desteklenmektedir.

Bu minvalde 22 Aralık 2016 günü ilimiz Bölge Devlet Hastanesi Eğitim Salonunda İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. İhsan BODAKÇİ’ nin başkanlığında, İl Halk Sağlığı Müdürü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, AFAD ve ilimizdeki tüm kamu ve özel hastanelerin katılımıyla İLSAP masa başı tatbikatı düzenlenmiştir.

Tatbikatta afet planlarıyla  ilgili sunumlar yapılmış, önceden belirlenen senaryo üzerinde kapasite analizi yapılarak eksikler tespit edilmeye çalışılmıştır.

Oldukça verimli geçen tatbikatın ardından İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. BODAKÇİ: Karşılaşacağımız tüm afetler için hazırlıklarımızı büyük bir ciddiyetle sürdürmeye devam edeceğiz, bu noktada diğer paydaşlarımızdan beklentimiz afete hazırlık sürecini etkin bir işbirliği içinde geçirmektir.

Tüm Duyurulara Gitmek İçin Tıklayınız
İletişim Bilgileri Adres: Kültür Mahallesi Üniversite Caddesi E- Mail: batman@saglik.gov.tr | Tel:0 (488) 2139075
Fax:0 (488) 2149796 Batman
Online :  33 Bugün Toplam:  7 Dün Toplam :  22 Genel Toplam :  26904